Religieuze Beelden

U bevindt zich binnen de hoofdcategorie Religieuze beelden. Binnen deze categorie hebben wij een onderverdeling gemaakt in beelden van Jezus Christus, Maria en Engelen beelden. Binnen deze categorie vindt u ook Boeddha beelden. De boeddha beelden zijn op hun beurt ook weer onderverdeeld in verschillende categorieën, als de Yogiman, de dikbuik boeddha, Japanse boeddha, Indische boeddha, Thaise boeddha, Ganesha, Shiva, shaolin monniken en nog een aantal onderwerpen. Alle beelden komen in diverse maten, uitvoeringen en zijn gemaakt van verschillende materialen, wilt u meer weten over de eigenschappen en kenmerken van de materialen, lees hier verder.
Bent u dus op zoek naar een religieus beeld van welke aard dan ook, u zult in ons ruime assortiment het juiste beeld kunnen vinden. Heeft u toch nog vragen ergens over, neem dan gerust contact met ons op.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom u het beste bij beelden-kopen.com een religieus beeld kunt kopen?

Dat is eenvoudig, u ontvangt van ons een uitstekende service, als u voor 14.00 uur besteld heeft u het religieuze beeld de volgende dag in huis, u heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie en u kunt veilig en achteraf betalen met Afterpay!