Yogiman Beelden

De Yogiman, dit is de benaming hoe wij deze beeltenis in het westen het beste kennen, toch gaat hij ook veel onder de namen Weaping Buddha of Orang Malu schuil. Het is een apart beeld om te zien. De legende verteld dat een monnik het leed van de wereld zo erg vond dat hij verdrietig met zijn hoofd in zijn handen in een diepe meditatie is verstild.
Daarvoor zie je als je naar het beeld kijkt de vingertoppen van zijn handen als een lachende mond, zijn zijkant is in een houding als een foetus, wat staat voor nieuw leven. en als je hem bovenop zijn hoofd kijkt, zie je de vorm van een hart.
De Yogiman symboliseert bescheidenheid, kracht en nieuw leven.

In ons assortiment vindt u verschillende yogimannen in verschillende maten en uitvoeringen. Wilt u meer weten over de eigenschappen en kenmerken van de materialen, lees hier verder. Neem snel een kijkje of de yogiman van uw keuze er ook tussen staat. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom u het beste bij beelden-kopen.com een Yogiman beeld kunt kopen?

Dat is eenvoudig, u ontvangt van ons een uitstekende service, als u voor 14.00 uur besteld heeft u het Yogiman beeld de volgende dag in huis, u heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie en u kunt veilig en achteraf betalen met Afterpay!