Toont alle 4 resultaten

Olifant Beelden

Een Olifant tussen boeddha beelden heeft alles te maken met de heilig verklaring van de Olifant binnen het boeddhisme en Hindoeïsme. Dit heeft te maken met de witte Olifant die de geboorte van Boeddha aankondigde. De Olifant wordt beschouwd als brenger van geduld, zou een stevige basis creëren, je een lang leven schenken en voorspoed brengen in rijkdom en succes, Als de olifant dan ook nog eens de slurf omhoog heeft brengt hij je ook nog eens een dosis geluk. Binnen deze categorie vindt u verschillende beelden van olifanten voor binnen en buiten, allemaal in een eigen afwerking en uitvoering. Wilt u meer weten over de eigenschappen en kenmerken van de materialen, lees hier verder.
De olifant is een aanwinst voor jezelf, maar ook erg mooi om cadeau te geven. Heeft u vragen over de beelden, naam dan gerust contact met ons op.


Waarom u het beste bij beelden-kopen.com een Olifant beeld kunt kopen?

Dat is eenvoudig, u ontvangt van ons een uitstekende service, als u voor 14.00 uur besteld heeft u het Olifant beeld de volgende dag in huis, u heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie en u kunt veilig en achteraf betalen met Afterpay!