Toont alle 8 resultaten

Lachende Boeddha

Een van de bekendste boeddha’s in het westen is toch wel de lachende boeddha, welke in de volksmond ook regelmatig de dikbuik boeddha wordt genoemd. Toch is deze Lachende Boeddha in zijn oorsprong een vrolijke Chinese Monnik die het woord van boeddha verkondigde.
Deze Chinese monnik of toch liever gezegd, lachende Boeddha is vrijwel altijd te herkennen aan zijn bolle buik, kale kop, grote hangende oorlellen en zijn gulle lach. De legende zegt dat hij ons geluk, blijheid, welvaart, succes en voorspoed zal brengen als we hem goed verzorgen.
Wij hebben een kleurrijk assortiment aan lachende of dikbuik boeddha’s, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en materialen. Wilt u meer weten over de eigenschappen en kenmerken van de materialen, lees hier verder.
Twijfel niet langer en vrolijk uw interieur of uzelf op met een van deze prachtige beelden.


Waarom u het beste bij beelden-kopen.com een Lachende boeddha beeld kunt kopen?

Dat is eenvoudig, u ontvangt van ons een uitstekende service, als u voor 14.00 uur besteld heeft u het lachende boeddha beeld de volgende dag in huis, u heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie en u kunt veilig en achteraf betalen met Afterpay!